Barangolj Bali rizsföldjein a Navigátor vloggal!

Végtelen nyár és monszun, hindu templomok, békés lakosság és azúrkék tenger: nagyjából ezek a dolgok ugranak be az embernek Baliról. Csapó András vlog sorozatában végigkalauzol minket Dél-Kelet Ázsia országain, az első részben Bali egy kevéssé ismert szegletét láthatjuk. A Bali rizsföldjei messze földön híresek, sajnos ennek az a következménye, hogy Bali rizsföldjei kicsit elturistásodtak; ezért András gondolt egyet, és megmutatja nekünk az ő egyik személyes kedvencét, melyen még megérezhetjük az autentikus, turistamentes hangulatot.

Ahogy András a Facebook bejegyzésében is írja, a Jatiluwih rizsföld békés, háborítatlan terület, megéri rászánni az időt, és ideutazni; sokkal inkább, mint elmenni olyan helyekre, amit már elleptek a turisták. Valószínűleg nem sok ilyen terület maradt már Balin, Andrásnak pedig abszolút hihetünk ebben a tekintetben. (update: ld.: az azóta elkészült dokumentumfilmet, melyet Mátai Andrással és Harmincz Ritával közösen forgattak.

Forrás: Navigátor Youtube

Hogyha megnéznéd András többi videóját is, Navigátor néven megtalálod csatornáját a Youtubeon, az Instagram profilját itt, Facebook oldalát pedig itt találod. Jó nézelődést!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..