Sign In

Blog

Latest News
Hivatása: Fogó. Egér Fogó.

Hivatása: Fogó. Egér Fogó.

Nem szokatlan dolog, hogy egy macska jó egérfogó, ugyanakkor az viszonylag ritka, hogy alkalmazásba is állítják, hivatalosan, ebben a minőségében. Ugyan Szentpéterváron az Ermitázsban teljes macskastáb van az egérügyi-krízis kezelésére, viszont ők közalkalmazottnak számítanak. Tudomásunk szerint a versenyszférában Pál az első, aki hivatásos egérfogó minőségben működik, sőt, elhíresült ezen minőségében, sőt, az is benne van a pakliban, hogy ő lesz Izland első magyar származású celebje (celmacskája, akarjuk mondani). A helyi újság is beszámolt a derék négylábúról.

Pál egy Izlandon élő magyar pár, Puskás Dániel és Szabó Zsuzsi házikedvence, akik jelenleg a Fosshótel Hellnarban dolgoznak. Az ő fejükből pattant ki az ötlet, hogyha már Pál ilyen jó szolgálatot tesz a szállodának, akkor ugyan, számítson már hivatalosan is alkalmazottnak. Mi innen kívánunk neki hosszú, egerészésben gazdag életet, és izlandi nyugdíjat. Hajrá Pál!

Ha esetleg arra járnál, fotózz nekünk szép izlandi tájat, és látogasd meg Pált!

Borítókép: pal.the.mousekeeper/Instagram

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .