Sign In

Blog

Latest News
Járj Járatlan utakon, november 24-én és 25-én!

Járj Járatlan utakon, november 24-én és 25-én!

Mindig érdekelt a digitális nomádok élete? Meghallgatnád azokat, akik életvitel-szerűen járják a világot? Te is útnak indulnál, de teketóriázol, nem tudod, hogyan csináld? Vagy egyszerűen csak hallgatnál előadásokat olyan vidékekről, ahova kevesen jutnak el, és olyan kalandokról, melyeket csak kevesek élnek át? Akkor a te helyed a Járatlan Utakon fesztiválon van!

November 24-25 lesz a Járatlan Utakon Fesztivált Magyarország legnagyobb, független és extrém utazókat megszólító rendezvénye. Az eseményen a két nap alatt  több, mint negyvenöt érdekes előadás és negyvenöt tematikus kerekasztal-beszélgetés lesz utazásról, párhuzamosan hat teremben 9-21 óráig, Budapesten, a Csengery utca 68. szám alatt, a Fáklya klubban.

Az előadások mellet résztvehetsz műhelymunkákon, ahol megtudhatod, hogyan építsd fel a saját projektedet, miben tud segíteni az okos telefonod, hogyan vágd át magad a bürokrácián és határellenőrzéseken. Megtudhatod, mi a  teendő, ha kiraboltak, hogyan utazhatsz a lehető legkisebb anyagi ráfordítással, és még megannyi, hosszútávú utazáshoz nélkülözhetetlen ismeretet sajátíthatsz el. Az előadók között ott lesz a Sárgaruhás lány és Female Yeti is, többek között. Magyarország legmenőbb utazói egy helyen!

Mire számíts?

Lesz 3D vetítés, 3D sisak, Tahiti tánccsoport, afrikai dobshow, egzotikus ételek, könyv dedikálások, selfiemat és jó hangulat.  Idén először lesznek angol nyelvű előadások is, így külföldi ismerősöd sem fog unatkozni.

Ha még nincs jegyed, játssz velünk és nyerj páros belépőt a fesztiválra! Részletek az UtazóBázis Facebook oldalán!

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .