Küldj nekünk egy sztorit!

A célunk az UtazóBázissal, hogy olyan utazóközösséget hozzunk létre, ahol az utazók segítik egymást, megosztják egymással élményeiket és tapasztalataikat. Ahol minden információ megtalálható, ami szükséges az utazáshoz, legyen az hátizsákos stoppolás, vagy all inclusive tengerparti nyaralás.

Számítunk a segítségetekre! Miben?

Nagyon egyszerű: küldjetek nekünk útleírást, élménybeszámolót, hogy merre jártatok, osszatok meg velünk fotókat, galériákat, videókat!

Miről?

Ha szép helyen jártatok, izgalmas kalandokban volt részetek, amiket megosztanátok másokkal, írjátok meg! Ha esetleg nehézségekbe ütköztetek utazásotok során, de megoldottátok, írjátok meg, hogy csináltátok! Olyan helyre jutottatok el, amiről más csak álmodozik? Meséljétek el, milyen volt! Rejtett gyöngyszemre leltetek, ott, ahol nem is gondoltátok volna? Osszátok meg velünk!

Ha instagramon posztoltok, használjátok az #utazobazis hashteget, a kedvenc képeinket megosztjuk!

Hogyan tudsz nekünk cikket küldeni?

Ha szeretnéd, hogy a tartalom, amit beküldtél,a  te neved alatt jelenjen meg, mindenképpen regisztrálj az oldalra. Ha nem regisztrálsz, szerzőként az UtazóBázis fog megjelenni.

Regisztráció a weboldalra:

https://utazobazis.hu/regisztral/

Amit feltétlenül adj meg: Felhasználónév, e-mail cím, jelszó
Az adatlapon név kötelező, más nem. Az alatt a név alatt fognak megjelenni a cikkeid, amit itt megadsz.
A bővített adatlapod  egy rövid bemutató amit a későbbiekben is szerkeszthetsz. Itt írhatsz magadról, a blogodról, az utazásaidról, vagy bármiről, amiről szeretnéd, hogy a többiek tudják rólad: https://utazobazis.hu/tagok/dobik/profile/

Cikkek beküldése:

A szöveget ide küldd: utazobazis@gmail.com

A fotókat pedig vagy csatolmányban, vagy Google Drive-on. Kérjük, hogy a fotókat nevezzétek el, mert ha sok a kép, nehéz kihámoznunk, hogy melyik mit ábrázol! Ha fix elképzelésed van arról, hol legyenek képek, azt kérünk, a szövegben jelöld, például így <1es fotó> vagy szúrd be a képet.

Olyan cikket, ami máshol már megjelent, kérünk, ne küldj!

A szöveg majdnem biztosan szerkesztve lesz picit 🙂

Fotók, galériák, videók:

Csak saját fotókat kérünk. Ez alól kivétel az a cikk típus, amikor például arról akarsz írni, hogy hogyan a legegyszerűbb szállást foglalni, vagy pakolási trükköket akarsz megosztani: ebben az esetben használj  olyan fotókat, amik nem állnak szerzői jogvédelem alatt. Használhatsz képeket például a pixabay.comról, vagy a flickr.comon ha beállítod a licence-nél, hogy “all creative commons”.

Maximum 400 kB nagyságú képeket használjatok, de igazából elég a 150-200 kB is.
A fotókat például itt lehet szerkeszteni: https://imageresize.org/ , https://compressor.io/

Minimum 1200px széles fotókat várunk (fekvő képeknél).

Ha csak galériát, videót szeretnél megosztani, akkor is kérünk, hogy küldj mellé egy rövid leírást az utazásról/helyszínről stb.

További tudnivalók:

  • A cikk végén linkelheted a blogodat, utazási Facebook oldalad stb.
  • A fotók jogai továbbra is a tulajdonodban maradnak
  • Nem kötelező saját név alatt írni
  • A projekt Facebook oldalán is meg lehet osztani tartalmat (képeslap Timbuktuból, hasznos infó)

Mi a te sztorid?